Keresés ebben a blogban

2019. január 21., hétfő

2019.01.21 - a Világmeditáció MAG-ÁR feladatai

Kedvesek!

a 2019.01.21.-i világmeditációs energetikai műveletnek a MAG-Árasztó Nemzet számára sajátos feladatot adott Szent Korona Őfelsége, 2019.01.20-án este.




A feladat alapvetései már szilárdan állnak, és várja az Új Valóság Tere, hogy az arra érett MAGok a pozitv aratás mezejébe átléphessenek.

A szűrőt maga Szent Korona Őfelsége jelenti, az 5. dimenziós valóságtérbe való átlépés a lélektest szintjén, Tudatmező-beavatkozási lehetőség szintjén.


(Ezalatt tartós, egészen más minőségű bekötést kell érteni, valós temgelybe állás feltételével, amely az eredet-szándék, és a Szent Grál minőségű Női erők 5. dimenzióban megjelenő valóság és jövökép alapvetéseinek formálására ad jogosítványt. 
Ez immár a túlsó félről való szellemszintű beavatkozást tesz lehetővé, és mindaz, ki ezen a szűrőn megmérettetik és elegendőnek találtatik, az "onnan képes ide átdolgozni" a Társteremtői szinten.)


Nem tömeges átlépésről van szó.
És nem is az elvégzett feladatok adják az átlépéshez az alapot.
Az EGO letétele és az Isteni Önvalóhoz való szilárd és tiszta kapcsolódás, és minden emberi gyengeség levetkőzése.
Ehhez érkeznek az erők ma reggel, s ha immár felnevelkedtél, csodálatos egyesülésben élheted meg a pillanatot.


Szent Korona Őfelsége szavai szerint:


"A feladat jelentőségét az adja, hogy a COBRAnak nevezett entitás, - felhasználva a földi, felébredett és nyilt szívűek éberségének éretlenségét - nagyon sok valós információ között beleszövi a torzításokat a világmeditációs felhajtó erőbe, és a tiszta szándékmező ezen torzulások mentén megragadható, és nem a pozitiv aratási idővonal felé terelő erőket növeli, hanem befogható, és a sötét oldal hálójába emeli a tudati energiát.

Most az elválasztódás kimeneti pontjához érünk.

Az elvégzett feladatotok (20.-án este 22 óra) eredményeként szilárdan, és megváltoztathatatlanul JELen vagyok a kimeneti pont erőközéppontjában, és - mintegy vasúti váltóként - csakis a pozitiv aratási tartomány felé terelem az erőket és azon Tudati szándékmezőket, amelyek Tiszta FényForrásból származnak.
Ennek elnevezése nem a meghirdetett meditációban alkalmazott "galaktikus központi nap", hanem az EGY Forrás Fénye. Ezt szükséges behívni, és közvetlenül az elsődleges Grál kelyhébe, a Földanya/Istenanya/Nagyboldogasszony méhébe.


A MAG lelkek számára közvetlenül az Árpádok kelyhébe szükséges az érkező erőket bekötni, s egyben megszilárdítani az Egyetemes Jövöképet, mint a megteremtendő valóság képi programját.

Tehát mindazon MAG lélek, aki eme világmeditációs programban részt kíván venni, és útmutatásaim magjai szívében befogadó talajra hullottak, ennek megfelelően cselekedjenek!

A világot átíró program erejét - visszavonhatatlanul rajtam keresztül haladva - a pozitiv aratási tartományba tudjuk segíteni, és új, a Föld méltó létterét vagytok hivatottak kiárasztani az 5. denzitású (az IGE Csokrához tartozó) valóságtérben.

A MAG Népe számára ez jelenti a feladatot a reggeli órákban."


Nos...
Egyszerűbben fogalmazva:
A magyar MAGok számára - aki szívében megérzi ezt - annak nem a galaktikus központi napból kell hívnia az erőket, (bár valójában ezt senkinek nem onnan kell hívnia), hanem az EGY Forrás Fényéből kell merítenie.
A Technika mindenkinek egyéni.
Ám a világmeditációs idő alatt, a 10. perctől a december 21.-én kiárasztott Egyetemes Teremtő Szer szövegét szükséges a Tudati Térben megerősíteni, növelni erejét.

Köszönöm, ha csatlakozol!




3 megjegyzés:

  1. Ha nem utolsó pillanatban tudjuk meg az jobb lett volna. Most akkor negatív idősíkra kerültünk? Mi lesz most??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ferenc!

      Mint lejegyeztem, a megelőzés és annak megszilárdulása előtte való estén megtörtént.
      A Teremtés igyekszik lépést tartani az ellen érdekű erők "huncutságával", és mindent annak legmegfelelőbb idejében, és módján kéri. Ezért mi MAGunk sem tudtuk, korábban a feladatot.

      Ahhoz, hogy Lyó-Tengri cselekvő kezeként elvégezzük feladatainkat, éberségre, Magos (nem egyenlő a magassal...), szakrális tudatossággal szükséges rendelkeznünk, ami nagyon komoly feladat. A Magyar számára is.

      Kérdésére válaszolva:
      Mindkét aratás felé halad út.
      A SZÍBEN ÉLŐ SZÁNDÉK minősége adja a szűrés alapját.

      Ennek megfelelően több lehetséges haladási irány van:
      • A negatív aratás felé is haladhat lélek, aki Szent Korona Őfelsége szűrőjén nem jut át.
      o A szándékában jónnak nem mondható földi létező
       ((jó = az Eredet Szándék (LYÓ-Tengri Terve) Törvényének megfelelő))

      • A pozitiv aratás felé is halad út.
      o A meg nem érett MAG lélek is átjuthat, feladatának vesztése mellett, az emberi faj jószándékú tagjaként.
       Éretlen MAG az, akinek szándéka jó, ám alázata, éntelensége, áldozatkészsége nem éri el a vállalt és TEN-MAGát meghatározó szintet.
      És ezt bizony nem az öntudat és az eddig elvégzett feladatainak száma, súlya jelenti...
      • MAGként Igaz Szkíta erkölcsi tengelyben és szellemi méltőságban jut át MAG lélek
      o úgy, hogy a Tér megmunkálására alkalmas erejét megtartja.
      o Hogy Lyó-Tengri cselekvő kezeként az Új Valóság Terében is KÉPes legyen a rendelt feladatainak MAGos szintű elvégzésére.
      o Minden egyéb esetben csakis egy jó szándékú emberként (Nem ugyanaz, mint a MAG) kapja KÉPESségeit abban a valóságban.

      A világmeditáció a föld erőterének az átminősülés aktuális FÉNY kódjaival való feltöltését, átmosását és annak megszilárdítását volt hivatott biztosítani.
      Mindezt a FÖLd felébredt, tudati erőket működtetni képes emberi lakosságának volt szükséges elvégeznie, megfejlődve ennek lehetőségét.
      Ezen belül a MAGos tudatosságú emberek (MAG lélek), a társteremtői minőségű leszületésben testet öltött, KRISZTUSI MINŐSÉGet és megváltói programot rész-egységeiben hordozó, emberi testben született „sejtek”, mint beérett MAG-lelkek - a feladat megvalósíthatóságának feltételeit kellett, hogy megteremtsék.

      Egyszerűbben fogalmazva:
      Az érett MAG számára volt a fenti a feladat.
      Aki Őfelsége szűrőjén MAG minőségében KÉPes az új, 5. dimenziós sűrűségű térbe való átjárásra, onnan való munkálkodásra. Ilyen nagyon kevés van, többnyire látóteremben is vannak, összedolgozunk, ám biztos akad olyan is, akivel nem vagyok még közös KÉPben.
      Olyan MAGokról van szó, aki nem csak egy tudatosodásban fejlett ember valóban nélkülözhetetlen feladatát volt KÉPes elvégezni, hanem szívében megérezte a feladat MAGosságának KÉPét is.
      A MAGosoknak szükséges lenne fejlesztenie KÉPességeit a tudatos (spirituális) emberi szintről a MAGos SZAKRÁLIS Magyar (Mágus) szintjére.
      A különbség a spirituális, felébredt 3. -4. dimenzióban munkálkodni KÉPes ember, és a feladatára beérett, 3.-ból 5.be fizikai leszületésben beérett MAGos között - óriási...
      Ahogy a feladatok felismerésének és térkezelési mélységének különbsége is egészen más a MAGOsságunkba való beállásunkkal...
      Erre lett hivatott az Iskola, amelynek részleteiről hamarosan írok az aranygriff.ewk.hu oldalon.

      Törlés
  2. Köszönöm!
    Így értem.
    (Mikor olvastam utána csalódottságom volt benne ,hogy ha most összejött a nagy számú ember akkor végén "rossz" irányba terelődik el a meditáció. Féltem 9 év munkája megy a kukába és megyünk vissza start vonalra. Reméltem nem így lett és sikerült a lehorgonyozni a női energiákat.)

    VálaszTörlés