Keresés ebben a blogban

2019. január 29., kedd

ARANYGRIFF Alapítvány létrehozása 2. - Tudatos Táradalom építése

Üdvözlök Mindenkit, kit megszólít e bejegyzés!

Kedvesek!

Azon az energián szükséges elindítani, amit Égi Édesanyánk áraszt ki, és amit erre az eredet-szándék mezőre helyezünk.


A szándék kiárasztásának célja a MAG-ÁR Nemzet tagjainak – kritikus tömegben – felnevelése ahhoz, hogy a megfelelő tudatmező-kezelési feladatokat ellássa.
A Tudatmező átírása nélkül elvesztünk,- tervezhetünk bármit, okoskodhatunk bármin. 
Ezt igyekeztem a  Tudatos Társaalom mozgalom sombereki találkozóján is egyértelművé tenni.
Pénz-paripa-fegyver... - mind az ellenoldal kezében van.
Nekünk nincs másunk csak Magyar Mágus eredetünk, ahová föl kell nevelnünk (de gyorsan!) KÉPESSÉGünket, és tiszta szívvel, egységben TEREMTENI!

Vagy Istenünk iránymutatásia szerint cselekszünk – emberi szétagyalás nélkül, fellelve az Isteni áramlatot és belesimulva abba -, vagy elbuktunk, már most…


Az is végtelen fontos és mély megértést igénylő útmutatás, hogy 
  • A FÉRFI ENERGIA   C S A K   B E H Í V N I   K É P E S   A TÉRBE AZ Energiákat, ÉS BIZTOSÍTANI AZ ERŐT ÉS VÉDELMET AZ OLT-ALOMBAN.
  • A MEGVALÓSÍTÁSHOZ SZÜKSÉGES ERŐTERET A NŐK TUDJÁK BEFOGADNI és    M E G S Z Ü L N I     A Z    Ú J      V A L Ó S Á G      ALAPVETÉSEIT!!!  TERMÉKENNYÉ TENNI A tERET A MEGVALÓSULÁS SZÁMÁRA.



Magyarul, és gyakorlatban:
Asszonyok, Nőtestvéreim!

Ideje nekünk fölvenni a már felszabadított női erőtér energiáit, és a teremtési folyamat lényegi részét elvégezni!
Lesimítani a férfi erők tobzódását szeretettel, és fokozni befogadói szintünket a megtermékenyítő erők számára!


Drága Férfiak!
Tudatossági szinteteket MAGosságba kell emelni, hogy az ötletek és inspirációk az erő csokrán felülről legyenek KÉPesek a Beoltást indítani!
A fiúk anyag-termékenység-erő csokor szintjéig terjedő “magömlesztése” nem elég, ezen felül a Szerrel nekünk, Asszonyoknak kell etetni a Teremtési folyamatot, nekünk kell az OLT-ALOM melegségét és táplálását elvégeznünk. biztosítani a folyamat fejlesztéséhez!
SZAKRÁLIS NŐI KÖZÖSSÉGEK LÉTREHOZÁSÁRA KELL NAGY HANGSÚLYT FEKTETNI – ám ehhez szakrális tudással rendelkező asszonyokra és leányokra van szükség. Ahhoz, hogy megfelelő helyről, tisztasággal és szándékmezőre érkezzenek az Isteni iránymutatás erői – bagyis a beoltáshoz pedig szakrális tudati szintre dolgozni KÉPes férfiakra!

A spirituális önkielégítő tevékenységek ideje lejárt. Csakis KÉPbe kerülve, KÉPességeinket kiteljesítve Teremteni! Szakrális Mag-Árasztó férfiak és nők EGYÜTT. Ki-ki a maga feladata és Rendje szerint. 
Mint ahogyan Égi Édesanyánk, Nagyboldogasszonyunk már 2 éve “elmondta”: A spirituális ember szintjét meg szükséges haladni, és szakrális emberré kell válnunk ahhoz, hogy magyar küldetésünket bevégezhessük.
MINDEZT SZERVEZETTEN!! 
Erre a szervezeti keretre hivatott lenni a Tudatos Társadalom közössége, amely informatikai és belső pénzrendszer teljes informatikai hátterével várja a rendeződésre vágyó, a jelenlegi rendszert átírni kész magyarokat.

Nincs másik, hasonlóan kidolgozott Rend-Szer erre a feladatra. 
Arra pedig, hogy együttműködési készség hiánya miatt, és önnön szerepünk felnagyításának szándékmezejében egy másik alternatívát építgessünk, valós Isteni Szándék nélkül - méltatlan, hiteltelen, szükségtelen és elégtelen teljesítmény.
Nincs időnk ezt nem elfogadni és megmagyarázgatni, Kedvesek, értitek? Már nincs!
Egyszerűen, ha eddig nem voltunk KÉPesek felnevelni magunkat a megfelelő szintre (értsd - a tudati tér kezelésének és a teremtésnek szintjei) nagy tömegekben, akkor gyors érleléssel, kritikus tömegben legalább – elengedhetetlen!
A Teremtés “fizikai valóság” (gyökércsakra = anyag csokra) szintjén csak abban az esetben tudunk teremteni eredményesen, ha a magasabb szinteket uraló tudatmező ezt támogatja. 
Ám az erő csokrának (Napfonat) szintjén zajlik a manipulatív erőtér befolyása, így az Egyetemes Szándék nem képes megvalósulni, csak töredékesen.
Ezek a feladatok mind-mind olyan tudást és megértést igényelnek, ami rendekezésünkre bocsáttatik, ha ezt kérjük, és felnevelkedünk hozzá.

Nem elég 1-2. csokornak megfelelő tudati szinten dolgozni (anyag-termékenység), ahol jelenleg zajlik a munka. De még a szív-szeretet csokra szintje sem elég!
A spirituális emberek ezen a szinten képesek a folyamatokra befolyást gyakorolni, ám ez a magyar számára csak az előszoba a feladataihoz.


Ez az egész lehet, hogy nagyon nehezen emészthető és érthető, ám épp a “magyarnak lenni” – >>szakma és hivatás<< képzése lenne az Aranygriff műhely.


Mindamellet, hogy létrehozásának forrásai egyéni lehetőségeimet meghaladják, szeretném, ha megértenétek:
Az, amilyen szellemi, szándékbéli, és forrásbéli idíttatásra teremtünk lehetőséget az Aranygriff alapítvány számára, az adja meg az egész képzés szakrális tőkéjét is.
Ha csak az én forrásom, szándékom, erőm és elhatározásom hozza létre és indítja el, nem lesz elegendő.
Csakis az EGYesített és közös szándék és szeretet-elkötelezettség-szándék potenciál lehet a tartós és megfelelő munka alapja – energiában is.
Ennek egy indikátora, jelző ereje a hozzárendelt anyag. 

Nem az összegszerűség mértéke a lényeg! ---

(Bár az alapítványi bejegyzés költségei, és a képzéshez szükséges eszközigény (1 db kamera, 1 db flipchart tábla, 1 db projektor) igényel anyagi fedezetet, amire szintén váron felajánlásaitokat, akár tárgyi adományként az alapítvány eszközkészletébe. Mint mondtam - nem nekem kell... Én már vettem volna. De nem támogatott.)

--- Hanem ha akár 500-1000 Ft is a hozzájrulás – hatványozott potenciált jelent, hiszen több szív rendelte alá az anyagot a szellemnek. 
Ez nagyon fontos, hogy tudjatok róla! 
Ha nem vagy KÉPes az anyagot a szellem alá rendelni, akkor teremtési feladataid is csak a fizikai valóság szintjéig hatnak - és ezt nem dorgálásként jelzem, csak a tisztánlátás kedvéért.


Február 23-24.-én lesz a Tudatos Társadalom Szakrális Önazonosság Szakműhelyének (SZÖSZ – 🙂 ) egy rendezvénye itt Miskolcon.
Ezekről is szó lesz ott, többek között. 
Ha részt kívánsz venni, kérlek ismerkedj a TT honlapjával, csatlakozz a mozgalomhoz, hogy szervezetten tudjuk dolgainkat végezni!

S végre ne csak pusztába kiáltott szó legyen az EGYSÉG, hanem rendeződjünk, fogjuk meg egymás kezét, és használjuk ki a 3 éves munka gyümölcsét, amellyel az Istenünk a lehetőséget előkészíttette Juhász Zoli által! Hiszen erre hivatott, ezért volt reá indítása Néki.
Nem százféle apró rendszert szükséges fenntartani, elindítani, hanem azt, amit a Teremtés erre a legalkalmasabbnak ítél... Szakműhelyekben lehet a változtatás alapjait kidolgozni, és javaslatokkal előállni... Egészségügy, oktatás, társadalomszervezés, bármi! 
Ott a felület, a googlefüggetlen közösségi olda, a mesterséges felhő nélkül!
Nem külön tanácskozásokra van szükség és mégegy és mégegy újabb próbálkozásra, hanem a maradék időnket már végképp a rendeződésre és az egységes, szervezett, szakralitásra alapozott munkára fordítani!


Szakrális Önazonosságunk jelenti a Társadalmi önazonosságunk alapjait, én magom ebben tevékenykedem, immár aktívan, a fizikai valóságra fordítás folyamatán is. Ám kellenek a "KÉPzett MAGok!
Ahogyan az Istenember számára az önismeret legmélyebb szintje az alap, a Nmezte számára a Társadalmi önismeret lesz az. Ehhez szükség van az Ős Gesztáinkra, amit csak Egységünk árán kaphatjuk meg!

Térjünk is vissza e képzéshez.

Március első vagy második hétvégéjén meg kell kezdeni a szervezett szakrális fejlesztést, hogy a Tér megmunkálása mielőbb hatékonyabb legyen.

Olyan Magokra van szüksége Kárpátia bárkájának, akik KÉPesekké érlelődtek az Ige csokra és felette álló tudatmező szint-munkálási feladatra.
Ám ehhez erre elszánt és elhívott, alázatában érett személyekre van szükség.
Istenanyánk MÉHKIRÁLYNŐI Tudata, az Eredet.szándék programja fut már az új valóság terében.
Innen oda és onnan ide dolgozni csak az KÉPes már, aki megmérettetett és elegendőnek és tisztának találtatott 2018.szeptember 20.-án... 
Nagy nevek hullottak alá, kik még azóta is tovább játsszák felvett, korábban vitt szerepeiket - ám max az erő csokráig van KÉPességük munkálkodni. Ez édes kevés...

A MAGoknak, át kell haladnia a tű fokán... Egyenként. Nincs csapatos átvonulás...

Csapatban csakis földi emberi minőségeknek teremti a lehetőséget  - éppen a MAGok munkája.
A földi embert az Istenemberi minőségébe öltözött, arra méltóvá érett Magyar ember lesz KÉPes átvezetni a tű fokán.

Ehhez kell segítenem fölnevelni nekem és a hozzám vezetett tanítóknak a Mag népét, és az eddig leérkezett Ős Gesztákat átadnom mindazoknak, akik erre hívást éreznek.

Ám a képzés csak abban az esetben és úgy kezdhető meg, ahogy a szüskéges feltételeket közösen megteremtjük. S amit teremtünk az anyag áldozatával, arra fogunk tudni támaszkodni. (Érkezett anyagi és erkölcsi értékű hozzájárulás 5 fő részéről, amit nagyon köszönünk, így meg tudjuk kezdeni az alapítás folyamatát.)

Ha kevéssel indulunk, nehezebb lesz. 
Ha elegen vagyunk és elég forrást/eszközt teszünk össze, egyszerűbben haladunk előre az anyagvilágából kivezető úton.
Remélem az azért tiszta mindenki számára: Nem saját részre gyűjtök... 
Volt idő, amikor kedvem ellenére Magomnak kellet, így mérettetett a MAG. Most nem erről van szó. 

Ebben a feladatban szakrális helyen bérlendő (már megvan a helyszín) ingatlantól egyéb eszközbeszerzésig sokminden játszik, és nem a saját kereteimen belül gondolkodik a Teremtés. 
Saját forrásból mindenre nem jut belőle, így meg kell fontolni - mit és mennyiből indíthatunk el. 
Mutatják a legideálisabb opciókat is, ám azzal kezdünk, amire futja, úgy ahogyan tudunk. 
Ismétlem - nem elsősorban az összegszerűség mértéke a számot tevő... Hanem hányan érezzük az utat benne, s vállalunk részt belőle - kicsit vagy nagyobbat... Kinek mire van lehetősége és szándéka.


Szóval – nem kikerülhető az új alapítvány, mert ez a rendelt útja a képzésnek, amit reám bíztak.
És erre nem csak az én forrásomat várja az ég.
Ezért írtam: támogatókat keresek És nyilván olyan érett MAGokat, akik legalábbis felismerik, és szívükben hallják a hívást – akik KÉPezni is akarják magukat a szükséges térkezelési szintű tudatosságra, és készek a hozzájárulásra, áldozatvállalásra.


Lehet ennek a CMM is támogatója, vagy a TT, vagy magánemberek. Vagy helyet adva, vagy forrást, vagy bármit. Kinek mi jön a szívére ezügyben.

Azt tudom:
Olyan alapjai lesznek, és olyan haladás benne, amilyenek Mi MAGunk vagyunk.
Én a munkát megkezdem, veletek, nélkületek – ez nem kérdés.
Ám azt tudnunk kell: az EGYETLEN ÚT az IGE CSOKRÁIG (torokcsakra) legalább hatni KÉPes tudatmező, EGYSÉGben, szervezetten zajló munkálkodás!!!
Ez az egyetlen esélyünk a sikerre.
És a túlélésre is...

Mély tisztelettel és alázattal feladatom iránt - küldöm ölelésemet és bizalmamat Bennetek.

Éva

Hozzájárulásodat szolgálattal járó áldozatvállaláshoz egyenlőre ide küldheted:
Raiffeisen Bank Zrt.
Magyarországi utaláshoz:

(IBAN: HU33) - 12046119-01642733-00100009
Külföldről:
HU12-12046119-01642733-00200006
SWIFT Code: UBRTHUHB
Horváth E. J.

Megjegyzés: Adomány

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése