Keresés ebben a blogban

2017. november 11., szombat

Zarándoklat a nemzetért - összefoglalás az egyéni utakhoz.

Kedvesek!


"Minden, ami FÉNY, Vagy már Fényként elindult, s bármely sötét erő, vagy ármány éri, az máris Fényként felülíródott, és mindent, mindig és mindenkor Yotengrit ereje védi!

Áldássá válik, SZER-ETETté, Igaz Magyar Fény Szentségévé.

Így vagyon mostmár örökkön örökké!!!

Minden ami a sötétségé volt, most már megváltoztathatatlanul a FÉNYÉ!"

(Feladataink egy részénél jelen volt az Ifjú Turul, aki a Teremtésben jelenleg elismerten, Fény Fejedelmének energetikáját képviselve volt hivatott a MAG ÚR NÉPÉNEK mindent visszaszerezni RÓMA és Itália területén lekötött erőiből.
Ez a fiatalember alázattal, és gyermekien tiszta lelkesedéssel végezte el az, amit az Ég reá bízott.

Ezt a " varázsigét", melyet általa küldött a Teremtés Háza, minden egyes feladat elvégzése után el kellett mondania, és Yoetngrit pecsétjével ellátnia. Bejegyzésem legelején, a kialakult folyamatok véfelmének megerősítésére kérték, hogy ezzel kezdjem azt.)


Égi vezetésem elérkezettnek tartja az időt, hogy kicsit összefoglaljam, milyen energetikai műveleteket végeztünk az úton, a Nemzetért tett zarándoklaton, majd a Nemzet zarándoklatán.

A Nemzetért tett zarándoklat során (ZARÁNDOKLAT A NEMZETÉRT) kb. 10000 km -t kellett bejárni, autóval és gyalogosan egyaránt.
Rendkívüli tapasztalatok és élmények sora jellemezte az utat.
Minden, még a technika is alá volt rendelve az Isteni Tervnek, s ha azt mondom, hogy a GPS pl Triest-Lenti útvonalnak Rijekát tűzte ki célul, csak az egyik példa arra, mennyire nem mi vezettük az autónkat...

Fejér megyében Szépanyánál kezdtünk, ahol az új kor kenyerét és a korszak irányvonalait a világmeditációs energetika alapjain meg lehetett teremteni.
Csodálatos hely, csodálatos ember, aki mindvégig helyet adott zarándoklatunk állomásai-egységei között, énmagom Szépanyának neveztem.
Mindaz, amit Ő hozzátett, és mindaz, aki még itthon és a nagyvilágban tette Isten adta dolgát, egyaránt hozzájárult a feladat teljesítésének sikeréhez. Áldás legyen rajtuk érte.
Itt zajlott, hogy JHVH a térből kiemeltetett.
Hívei már vezér nélkül, maguk emlékképeiből tudnak táplálkozni, tehát könnyemn megtörhető már erejük, ha EGYSÉGben teremtünk...
Ez kulcsfontosságú...

A zarándoklat ezen első szakaszán legelőször Bakonybél körzetében kellett dolgozni.
A NŐK megtisztulását, "szennyes fehérneműjének" Istenanyánk szeretete általi "kimosását" kellett legelőször elvégezni.
A jelen kor szennyével mocskolt NŐI MINŐSÉG megtisztulásával lehetőséget kellett teremtsünk az ISTAR (Duna) Istennői szegmens felszabadítására, Istenanyánk éltető nedve, az Őstudás és élet magvát hordozó forrás, az "ÉLET VIZE" kútjának újra aktiválására, a "fogságba ejtett" MÁRIA energiák felszabadítására. Valamint ez szolgáltatott alapot arra, hogy a SZER_ELEMének kiárasztása és kristály  minőségének lehívása és kiárasztása megtörténhessen.
De ez volt a férfi és nő Fénykori kapcsolatának alapvetése.
Ez a folyamat még nem zárult le, de nagyon fontos lépések történtek benne, és hamarosan minden a helyére kerül, és érezni fogjuk áldásos hatását.

Ezzel egyidőben zajlott a folyamatban az István-Koppány "tengely" helyreállítása, amely egyben a Koronánk keresztjének dőlésszögében mutatkozott meg. Lehet, hogy ez így nem teljesen érthető, de energetikailag egy rendkívül bonyolult anomáliáról van szó, amely komoly torzulást okozott az eredeti Isteni Fény lehívásának rendszerében.
Mindezek mögött egy rendkívül érdekes, István és Géza fejedelem által ismertetett történet áll - a római kereszténység hazánkba telepítése által. A történetet a könyvben részletesen leírom majd.
Ízelítőnek annyit mondhatok - egészen más és messze a hétköznapi értelem szintjét maghaladó összeesküvés eredménye volt ez a római projekt, de számukra minden tervük alapja ez volt, hogy a MAG ÚR népének erejét és az ISTENI  IGAZSÁG ÉS REND őrzőinek hatalmát megdöntsék.
A tengelybeállás megerősítésének aktusa az volt, hogy István a Szent Koronát átadta Koppány részére, jelezve, hogy a torz energiát orvosolják. Koppány immár a FÉNY TÁLTOSA eredeti minőségében áll jelen helyzetben segítségünkre.
Az elkövetkezendőkben hathatós segítségére lesz a fizikai szinten dolgozóknak.
A MAG TENGELYE immár egyenes, és nem kibillenthető, Csak rá kell érezni és beleállni a feladatba.

A feladatok elvégzésének eredménye lett tehát e tengelynek egyenesbe állása, és ennek véglegesítése, hogy Szent Koronánk megfelelően tudja támogatni a jelen kor MAGOSAINAK folyamatban lévő munkáit, vele együtt Feri zarándoklatának is megfelelő alapja lehessen.

Míg Feri úton volt, addig nekünk Nekünk fel kellett fejteni a judeokereszténység meggyökereztetésének mikéntjét a valós történések szerint, és minden bekötési pontot kioldani és átírni, hogy számára a puttonyba tehessük, hogy mire eléri célját, átadhassa az a célszemélynek.
Minderről Őmaga nem tudott, mi útja alatt nem kommunikáltunk.
(Folyamatos energetikai kapcsolatunk súlyát jelzi, hogy amikor augusztus 20.-a után átlépte a szlovén határt, és megingott a biztonságos erőtere, jelezték nekem: Olyan éberen és tisztán kezeljem a feladatot, és legyek nagyon figyelmes, hogy mindent megtaláljunk, hogy az Ő testi épsége is függ attól, hogyan és mit csinálunk.)

Amikor mindezekkel elkészültünk, a Noé által épített Bárkát, magát Kárpátiát, az eddig használt programoktól mentesíteni kellett, és át kellett írni Az Írott Kő immár átírott kővé vált...
Ehgy hosszab folyamat révén végül teljesen új enegretikai rendszere lett a Kárpátiának, s vele együtt a Földünknek.
A világmeditációs energiák ekkor is nagyban segítették munkánk eredményességét, és immár nem is tudják megcsapolni a közös teremtések erejét!

A Kárpátiát övező piramisok rendszere is fel lett erre az új energetikára hangolva.

Menet közben a Krisztust a keresztről levenni, és minden lépés egy-egy impulzus volt a MAGokat érlelő energiák kelléktárában - folyamatosan...

A Vértesben a MAGYARI FÉNYKÜLDÖTTEK vértjét alkottuk meg erőtérben, amelyet később Ifjú Turul meg is osztott Szépanya képe alapján.

Felvidéki munkák során komoly stabilitást adtunk az új rendszernek, menet közben még pár társunkkal az eredetpárok egyesítése zajlott, a Mátrai feladat alkalmával sikerült a bárkát készre megalkotni, ugyanakkor a Mária kegyhelyi energiákat megtisztítani a hívek ájtatoskodó, álszenteskedő szennyétől, - mert sajnos nagyon sok talmi fohász, meg nem élt, képmutató ima hangzik el és telepszik rá az erőterekre - s az energiák immár "dugulás mentesen" haladnak a kegyhelyeken, tiszta rendszeren.

A Börzsöny is elárulta a maga történetét, és a Pogányváron egy fehér szarvas várt, s átadta a Fény Fejedelme számára az Örökség Kövét... Sokat dolgozott az a kövecske nagyon. Rómában mutatta az utat, mit hol találunk...

Ugyanezen a napon MAAT_RA Istennői aspektusa Égi Anyánknak képes lett - közös túránk eredményeképpen - egy olyan tiszta, eddig nem tapasztalt energiaminőséget megteremteni, amit az Istenszülő Mária világra hozott - a már megtisztult rendszerével - amely a csillagállásokban zajló kiáradáshoz és a Somlyó hegyi születéshez szolgáltatta az alapot.

Ekkor zajlott a SÁR_KÁN energiák teljes felszabadítása.

Ezután Római utunk következett, ahová 7-en mentünk, 2 autóval.
Hát... Itt aztán volt mit csinálni. De erről bővebben nem írhatok egyenlőre.
Csak annyit tudok mondani: Feri visszavitte, ami az övék, Ifjú Turul hazahozta, ami a Magyari népeké. A Pápa ha fogadta volna Őt, az az Ő győzelmüket jelentette volna. De igy nem tudták "érdemben" fogadni.
Annyit tudni érdemes: EGY MAGYARORSZÁG EGY MENYORSZÁG. Sokat segített Cipő ezzel az albummal.
Ferivel sikerült találkozni, sofőrjeink legalább segítségével ágyban tölthették az éjjelt.
Ennek is van még sok részlete, de azokat egyenlőre nem tehetem közzé.

Az emelkedéshez szükséges kapcsolódások megtörténtek a Galaktikus Föderáció Flottájával, indulásra készre dolgozták Lipicán az éppen kettesfogathajtó VBn jelenlévő magyarok, akik áldást kértek tőlünk a versenyre, és a szeretet egységének zászlaját átadva nekik, e jelben egy nagyon komoly potenciált jelentő szerkezetet hoztak működésbe.

Itt Pálos energetikai feladat is adódott.

( Úgy sajnálom, hogy képet nem tudok feltenni... odalett a telefonommal együtt az ezeréves határesetnél... :) )

3 nap az autóban, 3500 km... és 93 %-os teljesítettség - ezzel indultunk haza.

Hazafelé úton rendkívül rossz érzés fogott el...
Nagyon sokfelé meg kellett állni még, az Örökséget összeszedni, még a Pó folyóhoz is el kellett menni.
De amikor az itáliai hegyeken haladtunk át, mintha egy rendkívül veszélyes szakasza zajlott az erők transzformációjának.
Úgy éreztem, talán most van itt mindennek a vége... Mintha hullámzott volna a tér körülöttünk, és olyan nagyon különös volt az egész érzetre is, látszatra is. Mintha valami nagyon határeseten lett volna - vég ennek e létezésnek, vagy nem.
Amikor útnak indultam is, szeptember 20-ig láttam az utat, utána nem. Mintha nem lett volna kész terv.
Pedig valójában arról volt szó:
Ha nem járunk sikerrel, mi ott, Feri az úton, és Ti, akik itthonról segítettetek és dolgoztatok, - akkor nem lett volna tovább ezen a Földön létezés...
A Nibiru már elhaladt, és a mögötte megbúvó kis üstökös nem érintette a Föld pályáját...

De azért Fiuméban még várt ránk egy kis meglepetés, a Yaldebaot nevű létező részéről, aki végül szintén hazatérhetett, és - bár csaknem odalett minden, amit addig tettünk -, és erőtere szintén fej nélkül maradt.

Több Aranykort is megélt már ez a Föld.
De nincs több esélyünk. Vagy sikerül ez a mostani, vagy odalesz minden - ez volt a tét. És ez még most is a Tét.
Mert a martalócok még tevékenykednek...
És a FÖLD egy rendkívül fontos létesítmény a Világmindenségben...

Lehet, hogy ilyesztő, amit mondok, de valóban rajtunk, jelen kor magyarjain múlik minden. A FÖLD sorsa, és világok sorsa.

És mi, MAGOSOK nem karma és egyéb emberi dolgok miatt jöttünk ide.
Mi nem emberek vagyunk. MAGok. Isten Teremtő jobbkezei.
És mindannyian, akik MAG lélekkel élünk, feladatot vállaltunk ebben a monumentális vállalkozásban.
Igen, vannak, akik nem MAGok, hiába beszélik a magyart, vagy magyar az anyanyelvük.
Olyanok is vannak a felébredettek között is, akik az emberi létformában létező magyar nyelven beszélők. Nekik a feladatuk a meditáció, a bőségteremtés, a szabad akarat törvénye... és minden, ami a tanulásukhoz szükséges.

Nekünk vállalt kötelességünk van: a  HARMONIA visszaállítása a Földön.
És ebben nem mi határozzuk meg, mit és mikor, és hogyan, és kivel, mennyire jár sok vesződséggel, milyen kényelmetlen, mennyi kiadást jelent a családomnak. Ezek emberi dolgok.
Ha erre vágyunk, és ennek könnyebbségéhez ragaszkodunk, és megmagyarázzuk magunknak, hogy ez így van és így van jól - lehet. De az emberré válik, MAGságát letéve.

Isten, Haza, Család.
Megigazult, letisztult éntelenség, alázat, Isteni Akarat és rendeltetés követése.
A MAGnak ez a sorrend, és a tengely.
Mert a családunk is Isten Gyermekei. És a mi hitünk kell, hogy olyan legyen, hogy nem kételkedik a gondviselésben. Nekünk az életünket példává kell tenni előttük, mit jelent MAGnak lenni:
Nem a megalkuvást, a kifogáskeresést, a megmagyarázást... El tudnátok ti Atilla királyunkat ilyen "megfogom a könnyebb végét, és majd úgy haladok, ahogy én akarok"mentalitással? Egy Cataluumi csatát? Árpád vVezérlő Fejedelmünknek egy Pozsonyi csatát - ahol tudta, ha az elvész, minden elvész...
Vagy csak az ősöket tiszteljük? Nem azt, amit Ők tiszteltek?
Csak majmoljuk őket, és jókat bohóckodunk és feszítünk a magyaros rendezvényeken, vagy készek is vagyunk éppúgy kiállni és felállni, alázattal és odaadással, kétségek nélkül hinni és kinyitni szívünket a visszatért Krisztus előtt, - mert visszatért, és várja, hogy szívetekbe fogadjátok, hogy átjussatok a tű fokán, a nagyon de nagyon keskeny úton-  és felszállni legénységnek arra a bárkára?
De ha csak egy hajókirándulásra vágyunk, akkor inkább bújjunk el, ne is nézzünk arra, nem hogy felszálljunk, mert csak igaz és megbízható legénységre van szükség!
És EGYSÉGRE azon a fedélzeten!

No, erről szólt a Nemzet zarándoklata.

Hogy legyen jövő. Legyen ma.
És mindez kb egy maréknyi ember megfelelő egységében... Sokan dolgoztunk, de nem EGYSÉGBEN. Egységben, egy szívvel, egy lélekkel, egy akarattal, egy szilárd hittel és tisztasággal, egyszerre dobbanó szívvel, egy ritmusban lélegezve - ez az EGY-S-ÉG.
Hm?
Akkor mi lenne, ha mondjuk aki fényküldöttnek érzi magát, tökéletes EGYSÉGben állna?
Hová juthatnánk?

Szövetségben az Istennel, a FÉNNYEL, aki diktálja az irányt, a tempót,  a lélegzetvételt, a szívdobbanást, mert a benned munkálkodó Körosztos, a Krisztus Igaz Fénye, az EGY Szikrája dolgozik lényedben!
Alkuk nélkül. Megmagyarázás nélkül. Megfogod a társaid kezét, EGYként befelé figyeltek, mindenki az általa, megigazult és felajánlott tiszta szívének szűrőjén érkezett részletét hozzáteszi az EGÉSZhez és így cselekedtek!
Nem százfelé evezve azt az egy hajót, hogy nem képes haladni semerre...

És ugye a november az nagyon rázósnak ígérkezik fizikai szinten.
Lehet, hogy nem itt, de akár itt is lehet.
Ám mi minden létezőért felelősséget vállalva érkeztünk.
Vajon képesek vagyunk tengelyünkbe állni, összefogni, és végre egy mozdulattal lesöpörni a sötét martalócainak mesterkedéseit még mielőtt ezrek - vagy tán mégtöbben  vesznek oda?
Ezek a nagy kérdések, amiket kivétel nélkül mindenkinem mérlegre kell tenni, leplezetlenül önmagában...

Úgyhogy munkára, Kedvesek!
Teremtsünk végre egy édeni világot!
Azt hiszem, éppen eleget szenvedett már minden ember és MAG ahhoz, hogy végre az Élet Tiszta Vize kerüljön a pohárba!

A Nemzet zarándoklatát egy másik fejezetben írom meg.
De ahhoz, hogy a munkát fel tudjátok venni, mindezeket le kellett írnom.

A regény izgalmas lesz.
Mert nagyon sok tanítás is volt az útban, amit át kell adnom Nektek.

Egyfolytában azt mondják, jelezzem: Ha valaki szeretne személyes konzultációt, vagy úgy érzi, tudok neki, vagy közösségének valamit átadni, jelentkezzen, és vállalnom szükséges a lehetőséget megadni.
Jó. Akkor az privátban az egiedesanya@gmail.com címre írjon, és egyeztetünk, hogyan és miként tudom azt megtenni.


Hamarosan jövök a folytatással.

Öleléssel: Éva


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése